Despre noi

La pragul de sus al tehnologiei de vârf

Compania CES dezvoltă o serie completă de produse IT&C, electronice și electrocasnice

S.C. Complet Electro Serv S.A. — CES este o companie românească fondată în 1991 cu activitatea inițială de service specializat în electrotehnică. În ritm natural, ansamblul complex de competențe, mijloace și know-how, conduc viziunea organizațională CES către dezvoltarea unei fabrici moderne de producție tehnologică.

În prezent, CES este unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din România. Misiunea companiei este de a fabrica și distribui produse tehnologice de calitate la un preț accesibil.

Fabrica de producție Complet Electro Serv

Fabrica CES operează o linie tehnologică de producție semiautomatizată (FlexLink, Suedia), singura linie de montaj din Europa de Sud-Est care permite asamblarea de 1500 de unități PC pe zi, respectiv un calculator pe minut. Linia de asamblare este modulară, poate fi extinsă și adaptată pentru a produce o gamă variată de componente și echipamente tehnologice.

În domeniul construcției de echipamente IT&C, stațiile de lucru ale fabricii CES permit asamblarea simultană a mai multor configurații diferite, iar procedura de testare, control al calității și instalare software este automatizată, eliminând erorile umane.
Compania CES este partener Intel și AMD, partener Google prin Mada Agreement pentru aplicații pe dispozitive mobile.