Complet Electro Serv

Complet Electro Serv – Misiune, Viziune, Valori

Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem si reusim constant sa ne depasim limitele, iar entuziasmul nostru se recunoaste atat in portofoliul de produse, cat si in relatia si atitudinea prietenoasa fata de clienti..

Flexibilitate

Satisfactia deplina a clientilor este cea mai mare grija a noastra. Ca sa ne ridicam mereu la nivelul asteptarilor, ne adaptam cerintelor si preferintelor consumatorilor nostri.

Echipa

Motivația echipei CES este de a realiza produse care se evidentiaza prin funcționalități, design și accesibilitate pentru a servi pasionaților de tehnologie.

Tehnologie

Consideram ca tehnologia este cel mai bun ajutor al oamenilor in desfasurarea numeroaselor activitati pe care le impune viata moderna. Transpunem cu entuziasm inovații tehnologice in fiecare produs, pentru a simplifica viața cotidiană.

Comunicare

Apreciem diversitatea de opinii și răspundem cu promptitudine la întrebări și solicitări primite din partea clienților și utilizatorilor. Încercăm să integrăm sugestii din partea tuturor în dezvoltarea tehnologiilor proprii.

Calitate

Fabrica operata de CES realizează echipamente tehnologice la standarde internationale de productie pentru a dezvolta electronice de calitate.