Brand-uri CES

[section class=”brand-vortex”]

Vortex

Marca Vortex este pe piata din Romania inca din 1998. Vortex anticipeaza nevoile omului modern, redirecționându-și toate resursele pentru a întruni așteptările acestuia. Produsele reprezintă un echilibru între preț și calitate. Gama de produse cuprinde produse precum televizoare, aparate de aer conditionat si electrocasnice.
  • vortex

[/section]

[section class=”brand-Gorenje”]

Gorenje

Gorenje este o companie slovenă producătoare de electrocasnice, înființată în anii 1950, ca producător de echipamente agricole. Compania are sediul la Velenje, Slovenia. În iunie 2018, Gorenje a fost cumparată de compania chineza Hisense.
  • gorenje

[/section]

[section class=”brand-Hisense”]

Hisense

De 50 de ani suntem implicați în proiecte de dezvoltare și creație în domeniul aparaturii electronice de larg consum. Astăzi, noi suntem marca nr. 1 în China, Australia și în Africa de Sud și marca nr. 2 la aparatură frigorifică în China, având peste 80.000 de angajați în 54 de companii. Ne mândrim cu cele 12 centre de cercetare și dezvoltare ce le deținem la nivel mondial. Scopul nostru este să punem la dispoziția consumatorilor produse de calitate înaltă și cu tehnologii de vârf, accesibile din punct de vedere al prețului, care să îmbunătățească viața clientilor nostri.
  • hisense

[/section]
[section class=”brand-Everest”]

Everest

Everest este o marcă românească cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de echipamente electronice și electrocasnice pentru utilizare domestică. Marca produce echipamente pentru o serie variată de întrebuințări – atât în bucătărie, cât și pentru divertisment. Produsele realizate de Everest adresează o filosofie a accesibilității tehnologiei pentru majoritatea utilizatorilor. Produsele sunt simple de pus în practică, sunt proiectate să încânte simțurile, sunt construite să reziste.
  • vortex

[/section]
[section class=”brand-Simbio”]

Simbio

Simbio este o marcă românească de tehnologie cu prezență pe piață de peste 10 ani. În portofoliul mărcii se regăsesc produse electronice și electrocasnice. Una dintre valorile Simbio este relația de calitate cu utilizatorul. Simbio corelează procesul de proiectare al produselor tehnologice cu studii în materie de ergonomie, interacțiune și funcționalități pentru a dezvolta electronice și electrocasnice menite să încânte utilizatorii.
  • vortex

[/section]