Vortex

Marca Vortex este pe piata din Romania inca din 1998. Vortex anticipeaza nevoile omului modern, redirecționându-și toate resursele pentru a întruni așteptările acestuia. Produsele reprezintă un echilibru între preț și calitate. Gama de produse cuprinde produse precum televizoare, aparate de aer conditionat si electrocasnice.
 • vortex

Faber

Compania Faber a fost cea care a inventat hota, într-un mic atelier din Italia. Este un brand italian cu tradiție, prezent pe piața internațională încă din 1955. În Italia, o hotă din două este o hotă Faber. Faber propune soluţii elegante prin intermediul inovaţiei tehnologice şi esenţei designului. Tehnologiile Faber aplicate hotelor garantează inovaţia şi libertatea de a trăi mai bine în propria casă.
 • vortex

Cinemount

Ningbo Cinemount Design si Manufacturing Co, Ltd. a fost înființată în 2005 și a devenit un producător de frunte pentru suporturi televizoare cu ecran plat oferind o gamă largă de produse originale. La Cinemount, misiunea organizației este de a crea valoare. Acest lucru este realizat prin oferirea de servicii remarcabile, o calitate excelentă și design superior pentru produse la un preț atrăgător.
 • vortex
 • vortex

Adata

Fondată în mai 2001 ADATA Technology Co, Ltd. furnizeaza soluții de memorie de top care îmbogățesc viața digitală a clientului. Dedicarea companiei cu integritate și profesionalism a făcut ADATA marca lider pe piata în memorii pentru computer cu cele mai multe modele de produse premiate. Bazându-se pe expertiza tehnică de producție și servicii pentru clienți premium, ADATA oferă soluții complete de memorie, inclusiv module DRAM, flash drive-uri USB, carduri de memorie și hard disk-uri portabile.

Wahl

WAHL Professional înseamnă instrumente profesionale dedicate frizeriei, coafurii şi bărbieritului. Colecţiile de aparate de ras, maşini de tuns, uscătoare şi ondulatoare de păr sunt printre cele mai cunoscute din lume, fiind utilizate atât în saloanele de înfrumuseţare şi coafură, cât şi în frizerii clasice, dar şi în casele oamenilor din întreaga lume.
 • vortex
 • vortex

Promate

Promate este un brand talentat, inovator și premiat dedicat livrarii celor mai specializate și mai originale variante de periferice electronice. „Tehnologia ca stil de viață” – acesta este obiectivul Promate, alaturi de pasiune. Promate incorporeaza perfect tehnologia modernă în viața de zi cu zi, fie că este acasă, la birou, în mașină sau în mișcare.

Aux

AUX Group este una dintre primele 500 de companii din China, înființata în 1986. Este un grup de companii al industriilor moderne care include 6 sucursale specializate în: echipamente de putere inteligente, electrocasnice, terminale inteligente mobile, imobiliare, servicii medicale și de investiții financiare. Aux este unul din primii trei producători de aer condiționat la nivel mondial.
 • vortex
 • vortex

Moser

Moser este liderul european al segmentului de producţie a aparatelor profesionale de styling. Prototipuri excepţionale, design futurist şi tehnologia de ultimă oră sunt principalele caracteristici ale produselor Moser.

Everest

Everest este o marcă românească cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de echipamente electronice și electrocasnice pentru utilizare domestică. Marca produce echipamente pentru o serie variată de întrebuințări – atât în bucătărie, cât și pentru divertisment. Produsele realizate de Everest adresează o filosofie a accesibilității tehnologiei pentru majoritatea utilizatorilor. Produsele sunt simple de pus în practică, sunt proiectate să încânte simțurile, sunt construite să reziste.
 • vortex
 • vortex

Cata

CATA APPLIANCES, S.L este un producător de aparate electrocasnice, originara din Torello, Spania, infiintata în 1947. Compania are sediul central în provincia Barcelona, are fabrici în Torelló (Spania), São Paulo (Brazilia) și Xiao Lan (China) și se extinde în permanență pe piața internațională, prin crearea de filiale și sucursale. Gama larga de produse include hote și hote decorative, electrocasnice pentru incalzirea si racirea locuintei.

Simbio

Simbio este o marcă românească de tehnologie cu prezență pe piață de peste 10 ani. În portofoliul mărcii se regăsesc produse electronice și electrocasnice. Una dintre valorile Simbio este relația de calitate cu utilizatorul. Simbio corelează procesul de proiectare al produselor tehnologice cu studii în materie de ergonomie, interacțiune și funcționalități pentru a dezvolta electronice și electrocasnice menite să încânte utilizatorii.
 • vortex